Tactic

Valitse kieli:

iKNOW, Peliarvostelut

Tältä sivulta löydät eri medioiden ja kuluttajien arviointeja iKNOW-pelistäKuluttajatestiryhmien arviointeja:

Pelaajat: neljä naista 23-26 v, Keski-Suomi

”Pelin nimi vastasi pelin ideaa, koska kysymyksessä oli kuitenkin tietynlainen tietokilpailupeli, jossa tiedolla pääsi hyviin tuloksiin. Pelin takakansi tuo pelistä juuri sellaisen kuvan kuin se onkin ja houkuttelee kokeilemaan peliä.”

”Myös se, että veikataan toisen pelaajan tietotaitoa, oli pelissä esiin tullut uusi elementti. On aina kiehtovaa jos pelissä pääsee taktikoimaan jollain tapaa.”

”Pelin osat ovat laadukkaita. iKNOW- ja iBET-nappulat olivat selkeästi erilaisia, jolloin ne oli helppo erottaa toisistaan. Hyvä lisä oli että pisteet sai pidettyä iBET-nappulassa, jotteivät ne olleet valtoimenaan pitkin lattiaa. Helpotti pitämään huolta pisteistä. ”

”Pelin kesto on hyvä illanistujaisiin, jos ei ole kiire. Aika on säädeltävissä ja menee varmasti tietotason mukaan.”

 

Pelaajat: kaksi naista 27 v-30 v, kolme meistä 17 v- 55 v, Keski-Suomi

”Äkkiseltään pakkauksesta päättelisi pelin olevan vain jälleen uusi tietokilpailupeli, joten pelin idea tuli iloisena yllätyksenä. Takakannen lukemisen jälkeen tosin siitä oli toki jo saanut vihiä. ”

”Sääntöjen yhteisluvun ja parin ensimmäisen kierroksen jälkeen päästiin hyvin jyvälle pelin ideasta. Jo ensimmäisellä pelikerralla loppua kohden he alkoivat keksiä hyviä taktiikoita pelissä pärjätäkseen.”

”Sen arveleminen, osaavatko muut pelaajat vastata kysymyksiin vai eivät, oli minulle lautapelissä uusi elementti. Tietokilpailun yhdistäminen tähän oli mielestäni nerokasta ja todella viihdyttävää.”

 

Lisää arviointeja tulossa lähipäivinä.