Tactic

Vælg sprog:

iKNOW… men jeg gætter på, at det gør du ikke

Hvad handler iKNOW om?

3 point ledetråd

Spørgsmålenes struktur bevirker, at du vil spille iKNOW igen og igen. Spillet indeholder 1.600 spørgsmål i fire forskellige kategorier. Hvert spørgsmål har tre ledetråde med varierende sværhedsgrad, som successivt bringer dig nærmere det korrekte svar. Mener du, at du kan svare rigtigt med det samme - eller? Strategi er en væsentlig del af dette spil...

Takket være strukturen med flere niveauer vil du opdage, at der behøves færre spørgsmål end i et traditionelt triviaspil. Det betyder, at du kan nyde nyhedsfølelsen af iKNOW meget længere.

2 point ledetråd

At gætte på, hvordan de andre spillere vil klare sig, bringer en helt ny dimension ind i spillet. Så længe du kan gætte, hvad de andre ved, kan du komme langt, også selvom du ikke kender alle svarene. Ved en af vennerne alt om sport? Kender din partner intet til forskning? Spil strategisk, så kan du vinde det hele.

1 point ledetråd

Det tidløse design ser elegant ud i reolen eller på sofabordet, og den blanke hvide æske signalerer stil. Den designede spilleplade og de lækre brikker vil gøre sig bemærket overalt.

Svaret

iKNOW er et nyt og spændende brætspil, hvor du behøver mere end viden og held for at vinde. Hvis du kender dine venner, og tør satse på det, kan du vinde hele spillet.