Tactic

Kies taal:

iKNOW... Maar ik wed dat jij het niet weet

Waar gaat iKNOW nou eigenlijk over ?

Aanwijzing voor 3 fishes

De structuur van de vragen maakt het dat je iKNOW altijd maar weer wilt spelen. Het spel bevat 1600 vragen in 4 categoriën. Elke vraag bevat 3 aanwijzingen die varieren in moeilijkheidsgraad, welke je dichter bij het antwoord brengen. Denk je dat je het antwoord na 1 aanwijzing al weet ? Of laat je liever de andere spelers voor gaan ? Strategie is een essentieel onderdeel van dit spel.

Door de unieke meervoudige structuur van de vragen, zul je tijdens het spel merken dat je minder vragen nodig bent dan in een traditioneel vraag en antwoord spel. Dit betekend dat je dus veel meer plezier kunt beleven aan het iKNOW spel.

Aanwijzing voor 2 fishes

Een ander element in dit spel is dat je de mogelijkheid hebt om te bepalen hoe de andere spelers het er van af brengen. Als je altijd weet hoe de andere spelers antwoorden kun je net zo ver komen zelfs al zou je alle antwoorden niet weten. Weet jouw vriend alles over sport ? Zal je vriendin struikelen over de science vragen ? Als je het goed speelt, win je het spel !

Aanwijzing voor 1 fishe

Het tijdloze design van dit spel zal goed staan in je kast of zelfs op je koffietafel. Eenvoudig en uniek, de glimmende witte doos zal ieders aandacht trekken. Het speelbord dat met zorg ontwikkeld is en de imposante speelstukken zullen niet weerstaan in elke omgeving.

Het antwoord

iKNOW is een nieuw en uitdagend bordspel, waarin je meer nodig hebt dan alleen kennis en geluk om te winnen. Als je je vrienden goed kent en je bent niet bang om op hun te wedden, dan kun jij de winnaar zijn.