> Promootiotuotteet ja asiakaspelit

HUOM. PROMOOTIOTUOTTEIDEN SIVUSTO ON MUUTTANUT!

Uusi sivusto: http://www.tactic.net/promo

Pelikortit


 

Pelikortit ovat kansainvälisestikin tuttuja ja kaikkien tuntemia tuotteita. Korttien painopinnat antavat yrityksille, yhdistyksille, järjestöille tai seuroille rajattomat mahdollisuudet kertoa monipuolisesti itsestään, tuotteistaan ja toiminnastaan.

Yrityksille pelikortit ovat edullinen liikelahja. Ne on kätevä postittaa, helppoja kuljettaa mukana ja antaa henkilökohtaisesti. Yhdistykset, järjestöt ja seurat voivat ideoida kortteja esimerkiksi toimintansa varainhankintaan.

Pelikorttien valmistaminen

Tactic Games on erikoistunut pelikorttien valmistamiseen. Valmistamme korkealaatuisia pelikortteja, TACTIC-laatu on parasta mitä nykytekniikalla voidaan tehdä. Kortit valmistetaan korkealuokkaisesta, aidosta liimatusta pelikorttikartongista.Pelikortit painetaan molemmin puolin, jopa jokainen kortti omalla erilaisella painatuksella. Kortit pakataan 4-väripainettuun yhden tai kahden pakan kartonkirasioihin. Korttirasiat voidaan tarvittaessa pakata näyttäviin myymäläpakkauksiin, jotka tuovat ne hyvin esille. Myymäläpakkauksessa on myös paljon hyödynnettävää mainospintaa. Pelikortit voidaan pakata myös läpinäkyvään yhden tai kahden pakan muovirasiaan.

Tactic Pelikorttimallit

Valmistamme TACTIC-pelikortit mitä erilaisimmilla kuva-aiheilla. Valmiita korttimallejamme ovat suositut Tactic International, klassinen Tactic Royal, Bridge sekä tavallista isommilla tunnuksilla tehty Tactic Big.

  Pelikorttiaineisto ja hinnasto

  Takaisin ylös

Palapelit

Palapelejä on usean kokoisia, pienemmistä A5- ja A4-kokoisista ns. liimatuista kehyspalapeleistä aina yli tuhannen palan peleihin.

Valmistamme korkealaatuisia palapelejä useassa eri koossa, alla esimerkkikokoja.

Kehyspalapelit:
A5-20 palaa
A4 28 ja 40 palaa
Laatikkopalapelit:
34x48cm - 500 palaa
48x67cm - 1000 palaa

Tiedustele myös muita palapelikokoja

Laatikkopalapelit pakataan vahvaan koteloon ja pakkaukset voidaan myös räätälöidä postiluukusta mahtuviksi.

Mainospalapelit ovat yksilöllinen tapa markkinoida yritystä, tapahtumaa, tilaisuutta tai vaikkapa urheiluseuraa. Palapelin ääressä koko perhe viettää monia mukavia hetkiä.

  Takaisin ylös

 

Muistipelit

Muistipelit ovat mukavaa sekä kehittävää ajanvietettä kaiken ikäisille.Muistipelin avulla voit välittää haluamaasi informaatiota mieleenpainuvasti. Korttien molemmille puolille voit painattaa kuvia sekä tekstiä.

Muistipelejä on saatavilla aina korttikokoisista peleistä laatikossa oleviin peleihin. Parien määrä on valittavissa seuraavasti:

Pelikorttikokoisena
16 tai 26 paria/peli + ohjeet
(kuvakoko 58x89mm)

Memokokoisena
18, 36 tai 54 paria/peli
(kuvakoko 63x63mm, kotelon koko 220x220x50mm)

  Takaisin ylös

Profiloidut pelit

Profiloimme omia Tactic-pelejämme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pelivalikoimamme on erittäin laaja ja hyvät tuotanto-olosuhteet antavat mahdollisuuden räätälöidä monesta menestystuotteestamme asiakasversion.

Valikoimaamme kuuluvat erilaiset lautapelit, matkapelit, korttipelit sekä noppapelit.

Yrityksen tuotekuvalla tai logolla varustetut pelit ovat näyttäviä ja haluttuja yritys- ja asiakaslahjoja sekä give away -tuotteita.

Pelit ovat lahjoja, joilla on pitkä käyttöikä. Pelit ovat yhteishenkeä kasvattavia, eri ikäryhmiä yhdistäviä mukavia ajanvietetuotteita.

Pelien profilointi logolla

Profiloimme pelejä myös painamalla niihin halutun tekstin tai logon. Näin saat helposti ja edullisesti profiloitua haluamasi pelin.

  Takaisin ylös

Pelien profilointi tarralla

Pelit voidaan personoida 3 eri kokoisella valkoisella muovitarralla, johon tulostetaan esim. yrityksen logo ja haluttu teksti. Pienimmän saa myös läpinäkyvänä tarrana.

Tarrat tehdään cmyk (4-väri) painettuna. Aineisto tulee toimittaa PDF muodossa, 1:1 koossa ja resoluuto 300 dpi.

Tarrat liimataan valmiiksi peleihin ja pelit on pakattu uudestaan kutistekelmulla sekä pakataan 6 tai 12 peliä pahvilaatikoihin.

  Takaisin ylös

Oman pelin valmistaminen

Kiinnostaako yrityksellenne tai yhdistyksellenne varta vasten suunniteltu oma peli?

Oman pelin suunnittelussa Teitä auttavat ammattitaitoinen ja idearikas henkilökuntamme.

Kuvassa asiakkaillemme suunniteltuja ja valmistettuja pelejä.

  Takaisin ylös

Yhteystiedot

Yhteyshenkilösi Promootiotuotteissa ja Asiakaspeleissä on Minna Yppärilä

Minna Yppärilä
Tuoteryhmäpäällikkö
+358 50 3473 348
minna.ypparila@tactic.net

  Takaisin ylös