Tactic

Valitse kieli:

iKNOW... but I bet you don't

iKNOW laittaa tietosi ja taitosi peliin aivan uudella tavalla

 

 

 

3 pelimerkin vihje

Kiehtova kysymysrakenne houkuttelee pelaamaan yhä uudelleen. Pelissä on 1 600 kysymystä neljältä aihealueelta. Kukin kysymys sisältää kolme eri vaikeustason vihjettä. Mukana on siis 4 800 vihjettä, jotka paljastavat vastauksen vaihe vaiheelta. Uskotko tietäväsi vastauksen ensimmäisenä? Vai haluatko antaa muiden yrittää ensin? Taktikointi on olennainen osa peliä.

Monitasoisen vihjerakenteen ja kekseliään pelimekaniikan ansiosta kysymyksiä kuluu paljon vähemmän kuin perinteisissä tietopeleissä. Niinpä peliä voi pelata lukemattomia kertoja ilman, että kysymykset tulevat turhan tutuiksi.
2 pelimerkin vihje

Vauhdikas veikkauselementti tuo peliin jotain aivan uutta. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet pärjätä pelissä, vaikket liikoja tietäisikään. Kunhan osaat veikata, mitä muut tietävät. Uskotko, että ystäväsi taitaa urheilun unissaankin? Tiedätkö, onko maantieto puolisosi pahin kompastuskivi? Laita merkkisi likoon ystäviesi puolesta tai heitä vastaan ja kerää voitto kotiin.

1 pelimerkin vihje

Ajattoman tyylikäs peli näyttää hyvältä pakkauksessa ja pöydällä. Hohtavan valkoinen pelipakkaus sopii vaikka sisustuselementiksi. Pelkistetty pelilauta ja näyttävät pelielementit erottuvat edukseen pöydällä kuin pöydällä.

Vastaus

iKNOW on uusi, jännittävä lautapeli, jossa voitto edellyttää muutakin kuin pelkkää tietoa tai tuuria. Tarvitset myös aimo annoksen ihmistuntemusta ja rohkeutta pistää pelimerkkisi likoon sen puolesta.

I bet now you know what iKNOW. Seuraavaksi haluat varmaan vastauksen kysymykseen mistä?